Poziv za prijavu radova – IZLOŽBA „SEZONA URBANIZMA“

Poštovane kolegice i kolege,

prema prethodno objavljenom pozivu uz objavu Sezone urbanizma, ponavljamo Vam poziv da do 23. studenog 2011. pošaljete radove s područja urbanizma iz perioda 1991.-2011., kao prijave za Izložbu u sklopu Sezone urbanizma (studeni 2011. – travanj 2012.). Traženi obujam prijave radova je u uistinu minimalnom obliku – sadržajem i troškom, kako bismo omogućili prijavu što šireg kruga radova pa Vas molim i za promptnost slanja.

Izložba će se odvijati u 2 stupnja:

Prvi stupanj
– bez kotizacije za članove Društava (za ostale 200 kn po radu)
– radovi se šalju u digitalnom formatu
– potrebno je na adresu sezona@uha.hr dostaviti:
o najviše 3 grafička prikaza u .jpg formatu, rezolucije 1024×768 piksela,
o osnovne faktografske podatke;
o najviše 1 karticu teksta o radu;
o ispunjen prijavni obrazac.

Ovako prikupljeni radovi bit će prikazani u digitalnom i/ili printanom obliku u cijelosti, uz analizu po područjima u sklopu Uvodne konferencije, 30. studenog 2011.

Drugi stupanj

S obzirom na dugi obuhvaćeni period izložbe (1991.-2011.) te uistinu potpunu nepredvidivost broja, opsega i kvalitete radova, sve odluke o drugom stupnju izložbe, kategorijama za nagrade i sl., Odbor za izložbu i nagrade donijet će po uvidu u radove iz prvog stupnja. Izložba će svakako biti koncipirana tako da prikaže najširi raspon urbanističke prakse u Hrvatskoj.

O svakom daljnjem razvoju manifestacije promptno ćemo Vas obavještavati, a za sve detaljnije informacije, sugestije, pitanja i prijedloge molim Vas da koristite mail sezona@uha.hr.

Više o Sezoni urbanizma možete pronaći na www.uha.hr.

Zahvaljujem Vam na Vašem interesu i vremenu te Vas srdačno pozdravljam,

Doc.dr.sc. Krunoslav Šmit, dipl.ing.arh.
Voditelj programa