14. otvoreno prvenstvo DAO u tenisu

tennis_terrain - copie

Poštovane kolegice i kolege, dragi prijatelji!

I ove godine sa zadovoljstvom Vas izvještavamo da će se

14. otvoreno prvenstvo DAO u tenisu
održati od 24. do 26.05.2013. godine,

kao i zadnjih 13 godina, u izuzetnom ambijentu Teniskog centra S.I.G.A.L. u Ladimirevcima kod Osijeka i uz srdačno gostoprimstvo našeg domaćina g. Berte Krasnića, vlasnika Centra.

Ovom obavijesti informiramo Vas o održavanju turnira u navedenom terminu i molimo da si taj vikend rezervirate za ugodno druženje i lijepo igranje tenisa u Ladimirevcima !

Naravno, teška vremena su i za naše vjerne sponzore, pa se mi u Osijeku trudimo svim silama da zadržimo do sada dostignuti nivo organizacije i kvalitetu turnira.

Program Turnira, kao i kategorije u kojima će se sudionici natjecati bit će kao i svih prijašnih godina, o čemu ćete u 2. obavijesti (za cca 2 tjedna) dobiti prijavnicu i ostale detaljnije informacije.

Dakle, Turnir počinje u petak, 24. svibnja 2013. u 15 h, a finalni mečevi su predviđeni za nedjelju, 26. svibnja 3013. prije podne. Turnir završava svečanom dodjelom pehara i priznanja najboljima, te zajedničkim ručkom u nedjelju oko 15 sati.

Posebno molimo predsjednike svih društava arhitekata u Hrvatskoj da izvijeste svoje članstvo o ovom pozivu i da se založe da svako društvo ima barem po nekog predstavnika.

Srdačan pozdrav i do viđenja u Ladimirevcima!

Predsjednica Organizacijskog odbora: Predsjednica DAO:
Željka Jurković, dipl.ing.arh. Danijela Lovoković, dipl.ing.arh.

 

2013 prva obavijest DAO TENIS TURNIR WORD