Godišnja izložba ostvarenja hrvatskih arhitektica I arhitekata u 2020. Godini

Pozivamo Vas na otvorenje  Godišnje izložbe ostvarenja hrvatskih arhitektica i arhitekata u 2020.godini  , koje će biti u četvrtak, 29.7.2021.g., u 19:00 sati u Gradskoj knjižnici “Juraj Šižgorić” , Poljana 6, 22000 Šibenik, Hrvatska 

POKROVITELJ:

Predsjednik Republike Hrvatske

 ORGANIZATORI:

Udruženje hrvatskih arhitekata (UHA)

Zagreb, Trg bana Josipa Jelačića 3/1

Društvo arhitekata Šibenika (DAŠ)

Šibenik,  Kralja Zvonimira 7A

Hrvatska komora arhitekata (HKA) – Područni odbor Zadarm,Zadar

  

LOKACIJA:

Gradska knjižnica “Juraj Šižgorić” Šibenik
Poljana 6, 22000 Šibenik, Hrvatska
 

 TRAJANJE:

29.7. – 23.8.2021.

Radove prijavljene na Godišnju izložbu ostvarenja hrvatskih arhitektica i arhitekata u 2020. godini ocjenjivao je stručni žiri u sastavu: Ante Nikša Bilić, Helena Paver Njirić i članovi Stručnog savjeta UHA-e: Breda Bizjak, Tonči Čerina (voditelj), Ivana Ergić, Antonio Grgić, Ana Mrđa, Lea Pelivan i Ana Šverko. Iz vrednovanja radova u konkurenciji za Nagradu „Neven Šegvić” izuzeli su se Ante Nikša Bilić i Ana Mrđa, a za Nagradu „Drago Galić” Helena Paver Njirić. O nominacijama za Nagradu „Viktor Kovačić” odlučivali su članovi Stručnog savjeta.

 ORGANIZACIJA I POSTAV: Društvo arhitekata Šibenika (DAŠ)

 ONLINE SUSTAV PRIJAVA I WEB: Mihael Giba

 DIZAJN I VIZUALNI IDENTITET: Niko Mihaljević i Petra Milički

 LEKTURA: Maja Trinajstić

 ZAHVALE:

Uredu predsjednika Republike Hrvatske,  Anti Nikši Biliću i Heleni Paver Njirić, članovima Savjeta, autorima prijavljenih radova, korisnicima i vlasnicima objekata, Marku Mihaljeviću na fotografijama publicističkih radova i svim kolegicama i kolegama koji svojim angažmanom i entuzijazmom podržavaju rad Udruženja hrvatskih arhitekata i Društva arhitekata Šibenik.