ZAJEDNICKA PROMOCIJA I NASTUP NA SPECIJALIZIRANOM SAJMU UNUTRASNJEG UREDJENJA u NEW YORK-u

Postovani ,
zadovoljstvo nam je izvjestiti Vas da americka promo agencija MIDTOWN CREATIVE EVENTS, specijalizirana za trzisnu komunikaciju UMJETNICKIH I KREATIVNIH BUSINESSA ,u suradnji s hrvatskom tvrtkom PETI ELEMENT FINE ART AGENCY, organizira zajednicki nastup hrvatskih DESIGNERA I PRIMIJENJENIH UMJETNIKA na sajmu ARCHITECTURAL DIGEST HOME DESIGN SHOW http://www.archdigesthomeshow.com/ u New Yorku, od 22. – 25. ozujka 2012.g.

Buduci da je ZAJEDNICKI STAND na sajmu zamisljen kao INFORMATIVNA PROMO PLATFORMA hrvatskih designera ,primijenjenih umjetnika i proizvodnih obrtnika gdje je glavna tema sajma uredjenje i osmisljavanje UNUTRASNJIH PROSTORA sa pripadajucim industrijama , svi kreativni projekti i kvalitetna idejna rjesenja su dobrodosla.

Uz zajednicki nastup okupljenih izlagaca odrzati ce se i nekoliko dodatnih promo evenata i edukativnih radionica s glavnim ciljem povezivanja i pozicioniranja hrvatskih arhitekata , designera i primijenjenih umjetnika s pripadajucim trzistima u Americi.

Ukoliko zelite biti dio ovog kreativnog projekta i prezentirati vasu poslovnu djelatnost u gradu New York-u, umoljavamo Vas da popunite prilozenu prijavnicu , te zajedno u odabranom digitalnom formatu posaljete onaj dio Vase poslovne djelatnosti kojeg zelite da bude promoviran u okviru projekta i kratkim profesionalnim životopisom poslati na email adresu hrvatskog organizatora info@petielement.hr najkasnije do 10.veljace 2012.g.

Nakon zaprimljene prijave ORGANIZATORI ce Vas direktno kontaktirati radi dodatnih dogovora o nacinu sudjelovanja.

KOTIZACIJA za sudjelovanje iznosi 1000 $ po izlagacu plativa u kunama po srednjem tecaju HNB na dan uplate na ziro racun hrvatskog partnera i suorganizatora:

KULTURNI TURIZAM PROMOTION ART&CULTURE
/21300 MAKARSKA , PUT MAKRA 47 /OIB 62444 206 400/ MB 239 25 26/ :

ZIRO RN PRIVREDNA BANKA ZAGREB – 2340009 – 1110487161

Agencija MIDTOWN CREATIVE EVENTS u okviru poslovnih aktivnosti za 2012. pokrece projekt
MIDTOWN INCUBATOR koji ima za cilj sistematski PROMOVIRATI odabrane kreativne i umjetnicke poslovne djelatnosti na americko pripadajuce trziste pruzajuci im preliminarne korporativne, marketinske,legislativne i edukacijske usluge. U okviru tog projekta su planirani i nastupi na specijaliziranim sajmovima kao sto je ARCHITECTURAL DIGEST HOME DESIGN SHOW.

Za vise obavijesti o projektu MIDTOWN INCUBATOR molimo poslati upit na info@midtowncreative.org .

OSOBE ZA KONTAKT:

FRANE RIBAROVIC direktor AGENCIJE, franeribarovic@gmail.com mob +385 92 305 0085
VENDI BOROVIC,ak.slikar- project manager, vendiborovic@gmail.com mob + 385 92 268 8 314

http://www.petielement.hr/

http://www.archdigesthomeshow.com/